Šport > Nogomet
9938 ogledov

Žalosten konec tretjega strelca v zgodovini Barçe! Koeman: "Zaključil si!"

luis suarez Reševalni pas/Twitter
Novi trener Barcelone je obvestil svojega zvezdnika, da je že odigral zadnje minute v dresu Blaugrane.

Po poročanju španskih medijev, prva sta se oglasila RAC1 ter Marca, naj bi vodstvo Barcelone nameravalo prekiniti pogodbo svojemu zvezdniku Luisu Suarezu, kljub temu da ga ta za katalonski klub veže še za naslednjo sezono.

Za Suarezom ter celotnim klubom je katastrofalna sezona, v kateri so ostali brez lovorike, vse skupaj pa se je zaključilo s sramotnim porazom 8:2 z Bayern Münchnom v četrtfinalu Lige prvakov.

Luis Suarez | Avtor: Profimedia Profimedia

Suarez je sicer na omenjeni tekmi bil morda eden celo izmed boljših (ali najmanj slabih) nogometašev Barcelone, a s svojimi predstavami v zadnjem času vseeno ni navdušil novega trenerja, ki je po izpadu iz Lige prvakov ter odpovedi zamenjal Quiquje Setiena.

Po poročanju RAC1 naj bi tako Ronald Koeman v ponedeljek Urugvajca kar preko telefona obvestil, da je že odigral svojo poslednjo tekmo v dresu Barcelone.

Ronald Koeman | Avtor: Profimedia Profimedia

Suareza sicer z Blaugrano veže še enoletna pogodba (z možnostjo podaljšanja še za eno leto), Urugvajec pa tedensko zasluži približno 320.000 evrov. Suarezovi zastopniki naj bi se že spravili v akcijo, da dosežejo čim boljše pogoje sporazumne prekinitve pogodbe.

Urugvajec je sicer v šestih sezonah, ki jih je preživel na Camp Nouu, odigral 283 tekem ter dosegel 198 zadetkov, s čimer je postal tretji najboljši strelec v zgodovini kluba. Z moštvom je osvojil štiri državne naslove, štiri Kraljeve pokale, dva Španska superpokala, Ligo prvakov, Evropski superpokal ter Svetovno klubsko prvenstvo.

Komentarjev 2
  • Avatar Contilenna
    Contilenna 01:20 25.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • gregor51 19:32 24.avgust 2020.

    pa piquea nej fune vn

Sorodne novice