Šport > Nogomet
20082 ogledov

Zdaj gre zares, poglejte, kaj je storil Messi

lionel messi Epa
Argentinski napadalec je uresničil svojo napoved in se ni zglasil na obveznih testiranjih pred prvimi treningi.

Argentinski nogometni superzvezdnik Lionel Messi se ni pojavil na testiranjih na novi koronavirus pred začetkom treningov Barcelone, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Brez opravljenega testa se 33-letnik ne bo smel udeležiti prvih treningov pred novo sezono španskega prvenstva primera division, ki se začne čez slaba dva tedna.

S tem se nadaljujejo ugibanja o skoraj neizogibnem odhodu Messija iz Katalonije ter tudi o bojkotu treningov pred novo sezono la lige.

lionel messi Na nož Šport Barça odpustila Messijeve odvetnike

Novi trener Barcelone Nizozemec Ronald Koeman ter člani prve ekipe so skozi sprednja vrata športnega centra odšli na testiranje, med njimi pa ni bilo Messija, poročajo novinarji AFP pred trening-centrom.

Messi bi moral na testiranje ob 10.15, prek svojih pravnikov pa je že napovedal, da se ga ne bo udeležil.

Brez opravljenega testa na covid-19 Argentinec ne bo smel sodelovati na ponedeljkovem prvem treningu kluba pred novo sezono la lige, ki se bo začela 12. septembra.

Barcelona bo Messija zaradi neupravičene odsotnosti kaznovala s 565.000 evri.

messi ronaldo Bomba! Šport "Sploh si ne morem predstavljati, po drugi strani pa ..."
Komentarjev 4
  • Snežinko 15:49 30.avgust 2020.

    Kazen, seveda! Pol miljona je minimum - za začetek. Kaj se pa zmišljuje, važič... To je to, če nekomu grba zraste preko vseh meja. NOBEN ni nezamenljiv, tudi "slavni" Messi ne.