Šport > Nogomet
4401 ogledov

Barça odpustila Messijeve odvetnike

lionel messi Epa
Barcelona se pripravlja na pravno bitko s Lionelom Messijem.

Katalonski velikan je v bojni pripravljenosti v luči neizbežnega razhoda z največjim nogometašem kluba Lionelom Messijem. Barcelona ne namerava  prav ničesar prepustiti naključju, saj želi za Messija iztržiti kar 700 milijonov evrov.

V pričakovanju pravne bitke je Barcça zaradi navzkrižja interesov končala dolgoletno sodelovanje z odvetniško pisarno Cuatrecasas. Ta namreč zastopa tudi Messija, kateremu je svetovala, naj klub o svoji nameri obvesti po faksu, v katerem je eksplicitno izrazil željo po odhodu.

messi ronaldo Bomba! Šport "Sploh si ne morem predstavljati, po drugi strani pa ..."

Odvetniki Cuatrecasasa bodo poskušali na sodišču dokazati, da ima Messi pravico do enostranske prekinitve pogodbe, medtem ko bo Barça to izpodbijala s protiargumentom, da je rok za aktivacijo klazule potekel že 10. junija.

Barcelona je z omenjeno odvetniško pisarno sodelovala več let. Ta je Katalonce zastopala tudi v primeru Neymarja, ki je po prestopu k PSG-ju zahteval izplačilo bonusa v višini dobrih 40 milijonov evrov, a je na sodišču doživel hladen tuš.

Zanimivo je tudi, da je bil prav predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu tisti, ki je Messiju svetoval podjetje Cuatrecasas že ob težavah s špansko davkarijo, odtlej pa podjetje zastopa vse njegove pravne interese.

Messi si kluba ne želi zapustiti v sovražnem vzdušju, zato je vodstvu ponudil roko in predlagal sestanek, vendar so mu odgovorili, da se lahko z njim sestanejo samo na temo nove pogodbe.

Vdor navijačev Šport Messi povzročil obsedno stanje v Barceloni
 
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.