Šport > Nogomet
5717 ogledov

Član Messijeve družine razkriva razlog za odhod

lionel messi Epa
Argentinski napadalec in vodstvo kluba bosta v prihajajočih dneh poskušala najti kompromis za razhod, ki bi zadovoljil obe strani.

Bratranec superzvezdnika Barcelone Maxi Biancucchi je prepričan, da ima Lionel Messi povsem legitimne razloge za odhod iz kluba, kateremu je bil z dušo in telesom predan več kot dve desetletji.

Kot je za španske medije povedal Biancucchi, je Messijev glavni motiv zasledovanje sreče.

ivan rakitić messi Krog sklenjen Šport Rakitić po šestih letih zapušča Barcelono

"Nisem si mislil, da bo kdajkoli zapusti Barcelono, toda Leo mora poiskati mesto, ki ga bo osrečilo. Če bo odšel, je to zato, ker v Barceloni ni srečen in ker si želi novega izziva. To je njegova pravica," je povedal nogometašev bratranec.

"Želim ga videti v ekipi, ki igra dober nogomet. Verjamem, da je Manchester City najboljša izbira. Tudi PSG ne bi bil napačen, a treba bo počakati. Upam, da bo odšel in da bo našel srečo ter notranji mir. Kolikor razumem, ima pogodbo sklenjeno še za eno leto. Za Barço bi bilo bolje, če bi z njim nekaj zaslužila, kot da prihodnje leto odide zastonj," je dodal Biancucchi.

lionel messi Barça odgovorila Šport Zdaj gre zares, poglejte, kaj je storil Messi

Messi in njegov oče Jorge se bosta v sredo sestala s predsednikom kluba Josepom Mario Bartomeuom. Ta je v preteklosti večkrat izjavil, da lahko Messi klub zapusti po mili volji, vendar je šlo očitno le za prazno natolcevanje. Kot poroča Mundo Deportivo, bo Bartomeu vztrajal pri odkupni klavzuli 700 milijonov evrov, zato je dogovor na sredinem sestanku malo verjeten.

Bartomeu naj bi celo načrtoval pogovore o novi pogodbi, s katero bi Argentinca prepričal v obstanek. Pogajanja na to temo so bila sicer že v teku, a jih je Messi pred nekaj meseci prekinil.

lionel messi Na nož Šport Barça odpustila Messijeve odvetnike
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.