Šport > Nogomet
1941 ogledov

Messi sporočil odločitev o klubski prihodnosti

lionel messi Epa
Lionel Messi pojasnil svojo odločitev.

Argentinski zvezdnik Lionel Messi se je odločil, da bo tudi v naslednji sezoni član Barcelone. O tem je spregovoril v intervjuju za Goal.com.

"Nisem bil srečen in želel sem oditi. To mi ni bilo dovoljeno in ostal bom v klubu, ker ne želim pravnega spora. Uprava z Bartomeujem na čelu je katastrofa," je izjavil Messi.

Manchester City naj bi zanj ponujal 100 milijonov evrov, Gabriela Jesusa, Erica Garcio in Bernarda Silvo. A to ni prepričalo Barcelone, zahtevala je 700 milijonov, toliko znaša Argentinčeva odkupna klavzula. 

Poteza vodilnih mož bi se lahko izkazala za napačno. Vprašanje je namreč, kako se bo na zelenici odzval nezadovoljni Messi, ki bo sicer lahko po izteku dosedanje pogodbe, ta se konča leta 2021, klub zapustil brez odškodnine. 

"Pri Barceloni ni nobenega projekta. Samo krpajo luknje, ko se zgodijo nekatere reči. Nikoli ne bi šel v vojno s klubom v katerem sem celo življenje. Zato ostajam," je še dejal Messi. Pri Barceloni imajo zdaj nekaj mesecev čas, da ga prepričajo v ambicioznost kluba.

Po poročanju TyCSportsa naj bi tako Messi vendarle ostal v Barceloni in izpolnil svojo pogodbo do leta 2021. Argentinski vir je tudi prvi poročal o tem, da je Messijev tabor prek telefaksa obvestil klub o želji, da konča sodelovanje, kar je 25. avgusta sprožilo pravi športni plaz po vsem svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice