Šport > Nogomet
237 ogledov

Hart k Tottenhamu, dva odhoda iz Maribora

Denar, evro Profimedia
Nogometni prestopni rok je po vsej Evropi v polnem razmahu.

Angleški nogometni prvoligaš Tottenham je v svoje vrste pripeljal izkušenega angleškega reprezentančnega vratarja Joeja Harta, so potrdili pri londonskem klubu. Triintridesetletni Hart je k Tottenhamu prišel kot prost igralec, saj je po koncu sezone 2019/20 zapustil Burnley. Hart je podpisal pogodbo do leta 2022.

Joe Hart je z Manchester Cityjem, ki se mu je pridružil leta 2006 iz Shrewsbury Towna, osvojil dva državna naslova, dva ligaška pokala in pokal FA. Hart je sicer igral tudi za Torino in West Ham, za izbrano vrsto pa je zbral 75 nastopov in zanjo igral na enem svetovnem in dveh evropskih prvenstvih.

Josep Maria Bartomeu Éric Abidal Quique Setien Nov odhod Šport Še en pretres v Barceloni

Nekdanji Hartov klub Manchester City pa je ostal brez vratarja Claudia Brava, poroča spletna stran kluba. Sedemintridesetletni Čilenec je bil pri Cityju štiri leta in v tem času odigral 61 tekem. Leta 2016 je prišel iz Barcelone.

Za Čile je zbral kar 123 nastopov, po prihodu Edersona pa je izgubil mesto prvega vratarja pri Cityju.

Slovenska nogometna reprezentanca Fifa Šport Igralo se bo lahko le v Evropi

Italijanski nogometni prvoligaš Udinese je francoskemu Lensu prodal Seka Fofanaja, so potrdili v klubu. Za nekdanjega igralca Manchester Cityja, ki je za klub iz Vidma zbral 119 nastopov in 13 golov v elitni italijanski ligi, je dobil 15 milijonov evrov.

Petindvajsetletni francoski vezist, ki je v zadnji sezoni za Udinese igral na 32 tekmah in dosegel tri zadetke, je podpisal štiriletno pogodbo.

Slovenski nogometni podprvak Maribor je v Kidričevo poslal dva svoja nogometaša. Kot so Mariborčani sporočili na družbenih omrežjih, so do konca sezone Aluminiju posodili vratarja Aljaža Cotmana, za dve leti pa je s Kidričani podpisal Lovro Grajfoner.

Maribor in Aluminij se bosta pomerila že v prvem krogu nove sezone Prve lige Telekom Slovenije, tekma bo na sporedu v nedeljo ob 18. uri.

Covid-19 Koronavirus Šport Pri slovenskem prvoligašu kar trije na novo okuženi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice