Šport > Nogomet
432 ogledov

Mourinhu izpolnili željo, Olimpija z novim vratarjem

Pierre-Emile Höjbjerg Reševalni pas/Twitter Pierre-Emile Höjbjerg.
Nogometne ekipe po vsej Evropi gradijo kadrovsko zasedbo za prihajajočo sezono.

Angleški nogometni klub Tottenham je podpisal pogodbo s Pierre-Emilom Höjbjergom, ki je doslej štiri sezone igral za Southampton. Höjbjerg je podpisal petletno pogodbo za 16,7 milijona evrov.

Trenerju "ostrog" Joséju Mourinhu se je tako izpolnila želja, saj je bil Höjbjerg že dlje časa tarča Londončanov.

V Southampton pa se dokončno seli Emile Kyle-Peters, ki je sicer od januarja že igral za ta klub, a kot posojen igralec Tottenhama. 

Reprezentant Anglije do 21 let je podpisal petletno pogodbo s Southamptonom, podatkov o znesku pa kluba in angleški mediji niso navedli.

evri evro denar Uslužbenec leta Šport Ima sedemnajstkrat višjo plačo od svojega šefa

Ljubljanska Olimpija se je okrepila z vratarjem Žigo Frelihom, je na svoji spletni strani potrdil nogometni klub. Dvaindvajsetletni vratar se bo v Stožice preselil iz zaprešićkega Interja.

Frelih je pred tem v članski konkurenci igral za Krško, kot mladinec pa je poleg Krškega igral tudi v Domžalah. Na Hrvaškem je branil tako v državnem prvenstvu kot tudi v hrvaškem pokalu in skupno zbral 23 nastopov. 197 centimetrov visok vratar je tudi član slovenske reprezentance do 21 let, kjer je do zdaj zbral pet nastopov.

"Občutek ob podpisu je fenomenalen. Podpisati za klub, ki je konstantno v vrhu prve slovenske lige, je odlična priložnost. Vesel sem, da smo se uspeli tako hitro dogovoriti. Upam, da bom upravičil zaupanje kluba," je ob podpisu pogodbe za spletno stran kluba dejal Frelih.

žoga PLTS NZS Šport Padla odločitev: prvenstvo prestavljeno in brez gledalcev!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice