Šport > Nogomet
144 ogledov

Nov šok za Liverpool: okužen prvi zvezdnik kluba

mohamed salah Epa
Mohamed Salah je bil pozitiven na novi koronavirus.

Zvezdnik angleškega Liverpoola in Egipta Mohamed Salah je bil pred sobotno tekmo afriškega pokala proti Togu pozitiven na novi koronavirus, je danes na svojem Twitterju sporočila egiptovska nogometna zveza.

Isti vir navaja, da najboljši nogometaš črne celine v letih 2017 in 2018 ne kaže nobenih znakov bolezni in da je že v samoizolaciji v svoji hotelski sobi. Drugi nogometaši iz dežele faraonov so bili na testiranju negativni in bodo nastopili na sobotni tekmi proti Togu.

egipt salah | Avtor: Epa Epa

Nekateri egiptovski časniki so v začetku tega tedna poročali, da se je 28-letni Salah - pred začetkom reprezentančnih priprav - udeležil poroke svojega brata, kot vse kaže pa se je na njej tudi okužil z novim koronavirusom.

Okužba njegovega prvega zvezdnika je še dodaten šok za stratega Liverpoola Jürgena Kloppa, ki ga že tako mučijo številne poškodbe njegovih varovancev.

Liverpool Šport Uresničil se je najbolj črn scenarij Virgil van Dijk Premier League Šport Katastrofalna novica za Liverpool Liverpool Šokantno priznanje Šport Liverpoolov nogometaš namerno poškodoval soigralca, da bi končno zaigral
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.