Šport > Nogomet
364 ogledov

Uresničil se je najbolj črn scenarij

Epa
Težave aktualnega angleškega prvaka se vse bolj stopnjujejo.

Poškodba branilca Liverpoola Joeja Gomeza, ki jo je staknil na sredinem treningu z angleško reprezentanco, je bila hujša, kot je kazalo sprva. Triindvajsetletni Londončan je danes šel pod kirurški nož, operativni poseg je bil nujen zaradi pretrganja tetive levega kolena.

Kot so sporočili iz Liverpoola, natančnega poteka rehabilitacije še niso določili, a obstaja velika verjetnost, da bo zunaj pogona preostanek aktualne sezone 2020/21.

"Nogometni klub Liverpool lahko potrdi, da so Joeju Gomezu danes uspešno operirali tetivo levega kolena," so sporočili iz kluba angleške premier league, poročajo tuje tiskovne agencije.

 | Avtor: Epa Epa
V klubu so sporočili, da je bila težava omejena na Gomezovo tetivo.

Gomez se bo pridružil soigralcema Virgilu Van Dijku in Fabinhu na stranskem tiru.

Kar prinaša nove skrbi nemškemu strategu angleških prvakov Jürgenu Kloppu, ki v ekipi nima zamenjave na branilskih položajih, če se temu doda še poškodba desnega bočnega igralca Trenta Alexander-Arnolda.

Gomezovo kariero so prizadele številne poškodbe. Leto 2015 je bilo v znamenju poškodbe sprednje kolenske križne vezi.

Marca 2018 si je poškodoval gleženj, ko je bil del reprezentance Anglije v prijateljski tekmi z Nizozemsko, preden si je pozneje istega leta zlomil nogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice