Dobri novici sledila slaba

Foto: Epa jan oblak diego costa
Španski napadalec se je znašel v središču davčne afere.
Oglej si celoten članek

Soigralec slovenskega nogometnega reprezentanta Jana Oblaka pri madridskem Atleticu Diego Costa se je znašel v težavah zaradi domnevne utaje davkov, poroča španski časnik El Mundo.

Nore številke Da pade čeljust: vse to prinaša Oblakova nova pogodba

Omenjeni dnevnik piše, da davčne oblasti v Španiji Costo obtožujejo, da je utajil za 1,1 milijona evrov davkov iz leta 2014. Napadalec naj bi zakril prihodke od sponzorske pogodbe z Adidasom le malce pred prestopom iz Atletica v Chelsea.

S podobnimi težavami sta se ukvarjala tudi Lionel Messi (Barcelona) in Cristiano Ronaldo (prej Real Madrid, zdaj Juventus), ki sta zaradi podobnih prekrškov morala plačati zajeten kupček denarja.

V preiskavi zaradi davčne utaje je sicer tudi Brazilec Neymar, nekdaj član Barcelone in zdaj PSG.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.