Dobrodelni slovenski nogometaši

Foto: www.alesfevzer.com Matjaž Kek in njegovi izbranci so v sredo opravljali sponzorske obveznosti. (Fot Foto: Žurnal24 tim matavz Foto: Žurnal24 zlatko dedic Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 miso brecko zlatko dedic Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Dejan Mijović tim matavz matjaz kek milivoje novakovic Foto: Dejan Mijović tim matavz matjaz kek milivoje novakovic Foto: Dejan Mijović milivoje novakovic Foto: Dejan Mijović milivoje novakovic Foto: Dejan Mijović tim matavz milivoje novakovic Foto: Dejan Mijović tim matavz matjaz kek milivoje novakovic Foto: Dejan Mijović Bosta Tim Matavž (levo) in Milivoje Novaković (desno) glavni napadalni dvojec Ma Foto: Dejan Mijović milivoje novakovic Foto: Žurnal24 Kek bo potegnil črto pod seznamom nogometašev, ki bodo šli na SP. (Foto: Dejan M Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: koren šeliga pečnik koren šeliga pečnik Foto: Gregor Katič nejc pečnik Foto: Žurnal24
Slovenska nogometna reprezentanca je v okrnjeni zasedbi v torek začela priprave na svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki. Danes pa igralci poleg treninga opravljajo tudi številne sponzorske obveznosti.
Oglej si celoten članek

Med drugim so se selektor Matjaž Kek, Milivoje Novaković in Tim Matavž udeležili odprtja razstave na sedežu Hypo Group Alpe Adria.

Organizator Hypo Group je na dobrodelni razstavi predstavil podpisane fotografije slovenske reprezentance. Na dražbi bo 20 fotografij, izklicna cena za vsako pa je 100 evrov. Izkupiček te razstave bo namenjen otrokom iz socialno ogroženih družin, ki bodo lahko odšli na nogometni tabor v Kranjski Gori.

"Lepo bi bilo, da zberemo čim več. Reprezentanca je ustvarila nekaj posebnega. Tudi takšne akcije so nekaj posebnega, še zlasti, ko pomagamo otrokom. V čast mora biti vsakemu, da je del tega. Sicer pa je teh dobrodelnih akcij v Sloveniji še premalo in upam, da jih bo še več," pravi izkušeni slovenski reprezentant Novaković.

Napadalec Kölna je dodal, da ima s takšnimi akcijami veliko izkušenj. "V Nemčiji se velikokrat udeležujemo teh dobrodelnih aktivnosti, pomagamo tudi reševati življenja, omenim naj samo, da smo pomagali bolnikom z levkemijo. Sam imam srečo, da imam, kar imam. Veliko pa je takih, ki potrebujejo pomoč in njim je treba pomagati," pravi Novaković.

Tudi selektor slovenske izbrane vrste Kek se pridružuje Novakovićevim besedam in pravi: "V veliko čast nam je, da bodo te fotografije služile tako plemenitemu namenu."

Sicer pa se je ista zasedba članov reprezentance po odprtju razstave odpravila še v Mobitelov center v City parku, na Rudniku so v Supernovi naključnim obiskovalcem nagrade delili Zlatko Dedić, Andraž Kirm in Mišo Brečko, nekdanja nogometaša Celja Robert Koren in Nejc Pečnik pa sta se v Celju skupaj z obiskovalci posladkala z brezplačnimi sladoledi in izžrebala prvega potnika v JAR ter dobitnike majic GOOL.

V znamenju sponzorskih obveznosti pa je bilo tudi v Mariboru, kjer so Mirnes Šišić, Suad Fileković in Matej Mavrič Rožič delili majice I Feel South Africa in žoge ter podpisovali koledarje in kartice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.