Dodik kazal sredinec Zvezdinim navijačem

Bosanska Igokea je v 18. kolu košarkarske Lige ABA doma z 80:77 premagala srbsko Crveno zvezdo. Po koncu poslednjega sodniškega žvižga je predsednik domače ekipe Goran Dodik na igrišču kazal sredinec v smeri gostujočih navijačev. O morebitni kazni bodo sedaj odločali funkcionarji Lige ABA.
Oglej si celoten članek

Napeta tekma med Igokeo in Crveno zvezdo je po zaslugi predsednika bosanskega kluba dobila še ''tretji polčas''. Goran Dodik, brat predsednika Republike Srbske Milorada Dodika, je po zmagi domačih košarkajev s sredincem gestikuliral v smeri tribun, kjer so bili navijači Crvene zvezde.

Dodik je podpornike srbske ekipe pozival, naj pridejo na igrišče in obračunajo z njim. ''Ajde, p***e, ajde!'' so bile besede predsednika Igokee, spletni portal 24sata pa dodaja, da naj bi kasneje na igrišče pritekel eden izmed navijačev Zvezde, ki se je zaradi napada nato znašel na policijski postaji.

Dodik dejanje obžaluje, ponudil je odstop!

Foto: Youtube dodik igokea Dodik je dan po incidentu upravnemu odboru kluba ponudil svoj odstop in se opravičil vsem, ki jih je s svojim vedenjem prizadel. Obenem je izrazil obžalovanje nad neljubim dogodkom in priznal, da se je pustil sprovocirati majhni skupini srbskih navijačev. ''Vsi, ki me poznajo, vedo, da sem navijač Crvene zvezde. Sprovocirala me je majhna skupina navijačev, ki je po zmagi Igokee blatila našo ekipo,'' je povedal Dodik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:07 21. Januar 2013.

    What an idiot!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.