Dogovor že sklenjen, Barcelona bo dobila odmevno okrepitev

Foto: Epa
Foto: Epa
Katalonski gigant je že začel sestavljati igralski mozaik za prihodnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Barcelona vodi na lestvici španske La Lige, a predstave moštva niso tako dominantne, kot bi si želeli navijači.

Že pred prekinitvijo zaradi covida-19 so številni opozarjali na Antoina Griezmanna, ki zaenkrat ni upravičil visoke odškodnine po prestopu iz madridskega Atlética.

Ker sta Luis Suárez in Lionel Messi že v zrelih nogometnih letih, se pri Barceloni ozirajo za novimi napadalci.

Ni skrivnost, da so Katalonci vrgli oko na Lautara Martíneza. 22-letni Argentinec je v zadnjih dveh sezonah pri milanskem Interju opozoril nase in postal tarča številnih bogatih klubov.

COVID-19 Pet nogometašev Barcelone je bilo pozitivnih

Ob množičnem interesu za njegove usluge je cena za Martíneza močno zasoljena. Njegova odkupna klavzula znaša 111 milijonov evrov in katalonski časnik Sport poroča, da Milančani ne odstopajo od te številke.

Foto: Epa Lautaro Martínez Martinez

Omenjeni medij pa obenem zatrjuje, da se je Barça že uskladila z nogometaševimi zastopniki glede višine plače, ta naj bi znašala 12 milijonov evrov letno.

Sport dodaja še, da želi Barcelona odškodnino zmanjšati s kakšnim od svojih presežnih nogometašev. Tako naj bi bila kandidata za selitev k Interju Júnior Firpo in Arturo Vidal.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.