Šport > Nogomet
1372 ogledov

Dogovor že sklenjen, Barcelona bo dobila odmevno okrepitev

Lautaro Martínez Martinez Epa
Katalonski gigant je že začel sestavljati igralski mozaik za prihodnjo sezono.

Barcelona vodi na lestvici španske La Lige, a predstave moštva niso tako dominantne, kot bi si želeli navijači.

Že pred prekinitvijo zaradi covida-19 so številni opozarjali na Antoina Griezmanna, ki zaenkrat ni upravičil visoke odškodnine po prestopu iz madridskega Atlética.

Ker sta Luis Suárez in Lionel Messi že v zrelih nogometnih letih, se pri Barceloni ozirajo za novimi napadalci.

Ni skrivnost, da so Katalonci vrgli oko na Lautara Martíneza. 22-letni Argentinec je v zadnjih dveh sezonah pri milanskem Interju opozoril nase in postal tarča številnih bogatih klubov.

Barcelona COVID-19 Šport Pet nogometašev Barcelone je bilo pozitivnih

Ob množičnem interesu za njegove usluge je cena za Martíneza močno zasoljena. Njegova odkupna klavzula znaša 111 milijonov evrov in katalonski časnik Sport poroča, da Milančani ne odstopajo od te številke.

Lautaro Martínez Martinez | Avtor: Epa Epa

Omenjeni medij pa obenem zatrjuje, da se je Barça že uskladila z nogometaševimi zastopniki glede višine plače, ta naj bi znašala 12 milijonov evrov letno.

Sport dodaja še, da želi Barcelona odškodnino zmanjšati s kakšnim od svojih presežnih nogometašev. Tako naj bi bila kandidata za selitev k Interju Júnior Firpo in Arturo Vidal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice