Šport > Nogomet
948 ogledov

Drama v Barceloni! Messi javno udaril po aktualnem trenerju

lionel messi Epa
Argentinec se ne strinja s potezami svojega trenerja.

Barcelona ima za seboj zelo turbolentno sezono, tekom katere so celo zamenjali trenerja, ko je Ernesta Valverdeja nasledil Quique Setien, a kot kaže tudi ta menjava ni prinesla miru v ekipo.

Stanje v Barceloni je namreč doseglo vrelišče, saj je prvi zvezdnik Blaugrane Lionel Messi v intervjuju za katalonski Sport naravnost pokopal svojega novega trenerja.

Lionel Messi | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Izjemni Argentinec, ki ima v svoji vitrini kar štiri naslove Lige prvakov, tekmovanja, katerega je Setien do sedaj lahko gledal le preko televizije, je dal namreč jasno vedeti, da v svojega trenerja preprosto ne verjame.

"Tako, kot trenutno igramo... Mi ne moremo osvojiti Lige prvakov! Vsakdo ima pravico do svojega mnenja. Moje temelji na tem, da sem imel srečo čisto vsako sezono igrati Ligo prvakov, zato vem, da jo je nemogoče osvojiti na takšen način, kot trenutno igramo. Zdi se mi, da je Setien v zgodbi o Barceloni in Ligi prvakov nekaj narobe razumel," je bil neposreden Messi.

Lionel Messi | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Setien je sicer potem, ko je zamenjal Valverdeja, večkrat izpostavil, da ima Barcelona vse, kar potrebuje, da osvoji Ligo prvakov. Očitno pa se prvi zvezdnik kluba ne strinja, saj je mnenja, da je ekipa dovolj močna, a nima dovolj dobrega trenerja, da bi še petič v karieri ter prvič po letu 2015 osvojil to najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje.

Barcelona bo tako imela še veliko dela, če se bo hotela sploh uvrstiti v četrtfinale tega tekmovanja, saj jih čaka še povratna tekma z vedno neugodnim Napolijem, potem ko se je tekma v Italiji končala z rezultatom 0:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice