Doha Šarapovi, Bogota Vivesovi

Foto: Žurnal24
Rusinja Marija Šarapova je po odprtem prvenstvu Avstralije osvojila še turnir v Dohi. Moški turnir v Buenos Airesu je pripadel Argentincu Davidu Nalbandianu.
Oglej si celoten članek
 

Doha (WTA), finale

M. Šarapova (RUS, 4) : V. Zvonareva (RUS) 6:1, 2:6, 6:0

Ruska teniška igralka Marija Šarapova je zmagovalka turnirja WTA v Dohi . Četrta nosilka turnirja z nagradnim skladom 1,7 milijona evrov je v današnjem velikem finalu premagala rojakinjo Vero Zvonarevo s 6:1, 2:6 in 6:0. Dvajsetletna Rusinja je za zmago potrebovala poldrugo uro, Šarapova pa je v Katarju dosegla svojo drugo letošnjo turnirsko zmago. Pred tem je slavila na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu , letošnjem prvem turnirju za grand slam.

 

Bogota (WTA), finale

N. L. Vives (ŠPA) : M. E. Salerni (ARG) 6:0, 6:4

Španska teniška igralka Nuria Llagostera Vives je osvojila turnir WTA v kolumbijski Bogoti z nagradnim skladom 126.000 evrov, potem ko je v današnjem finalu premagala Argentinko Mario Emilio Salerni s 6:0 in 6:4. Za 27-letno igralko s stalnim bivališčem v Barceloni je to prva zmaga v karieri na turnirjih serije WTA.

David Nalbandian se je veselil prve letošnje zmage. © Action Images

 
 

Buenos Aires (ATP), finale

D. Nalbandian (ARG, 1) - J. Acasuso (ARG) 3:6, 7:6 (5), 6:4

Argentinski teniški igralec David Nalbandian je osvojil turnir ATP v Buenos Airesu z nagradnim skladom 330.000 evrov. Prvi nosilec turnirja je v finalnem obračunu ugnal rojaka Joseja Acasusa s 3:6, 7:6 (5) in 6:4. Za 25-letnega Južnoameričana je to prva letošnja turnirska zmaga, v minulih letih pa je dvakrat slavil v Estorilu , osvojil pa je še turnirje v Baslu , Münchnu , Madridu in Parizu .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.