''Dokaz'' o prirejenem žrebu Lige prvakov

Foto: EPA
Foto: EPA
Po svetovnem spletu so se pojavila namigovanja, da naj bi bil žreb parov osmine finala Lige prvakov prirejen v korist madridskega Reala.
Oglej si celoten članek

V Nyonu so v ponedeljek opravili žreb parov osmine finala Lige prvakov, v katerem se bo za najprestiženjšo evropsko krono potegovalo 16 najboljših ekip.

Arsenal se bo pomeril z Barcelono, Chelsea pa s Paris Saint-Germainom. Nekoliko bolje jo je odnesel Real Madrid, ki se bo za preboj v četrtfinale srečal s petouvrščeno ekipo italijanskega prvenstva AS Romo.

Čast vlečenja kroglic je imel legendarni obrambni vezist Interja Javier Zanetti, ki je nekdanjim rivalom, Romi in Juventusu, izžrebal zelo težke nasprotnike, v oči pa je zbodel način, kako je izžrebal kroglico z imenom španskega velikana, na kar so opozorili tudi številni uporabniki družabnega omrežja Twitter.

Zanetti je z roko segel v posodo in izvlekel prvo kroglico, ki jo je prijel, čeprav je pred tem nakazal mešanje kroglic, kar pa se očitno ni zgodilo.

Teoretiki zarot tega niso spregledali in govorice o nameščanju tekem so že v polnem zagonu, kot je to v navadi pred vsakim velikim tekmovanjem. Presodite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.