Dokazal, da ne gre za srečo: Luka dvakrat zapored navdušil dvorano

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka čara v Indianapolisu na All-Star vikendu.
Oglej si celoten članek

Že smo pisali o mojstrovini, s katero je Luka Dončić dvignil dvorano na noge v Indianapolisu, s prizorišča All-Star vikenda pa prihajajo novi videoposnetki s prvega treninga košarkarjev tekme zvezd, ki dokazujejo, kako zelo se zabava Dončić pred All-Star obračunom. Ta bo odigran v noči z nedelje na ponedeljek (ob 2. uri). 

Še pred tekmo zvezd pa Dončićeve vragolije s treninga krožijo po družbenih omrežjih. Tako je eden od uporabnikov družbenega omrežja X objavil videoposnetek dveh zaporednih košev v izjemno visokem loku z velike razdalje. "Toda kaj je pravkar uspelo Luki Dončiću," je zapisal ob objavi (glej spodnji, vdelani videoposnetek). Gledalci v dvorani so njegova dva koša obakrat pospremili z globokima vzdihoma: "Ooooohhh!"

Luka je tako dokazal, da njegovi nori zadeti meti, ki smo jih vajeni s treningom, niso naključje, pač pa posledica treninga, nadarjenosti in trdega dela. Luka Dončić bo sicer že petič zaigral na tekmi zvezd, četrtič pa bo zaigral tudi v prvi peterki.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.