Šport > Košarka
37434 ogledov

Vsa dvorana se je čudila ob novi mojstrovini Dončića

Dončić Profimedia
Luka Dončić navdušil že pred All-Star tekmo.

V Indianapollisu poteka All-Star vikend lige NBA, številni gledalci pa so v pregovorno 'košarkarsko nori' Indiani dvorano napolnili že ob prvem treningu košarkarjev, ki bodo nastopili na nedeljski tekmi vseh zvezd. Med njimi bo že petič, četrtič bo zaigral v prvi peterki, tudi slovenski as Luka Dončić.

Ta je potreboval zelo malo časa, da je navdušil zbrane gledalce. V pogovoru s svojim soigralcem iz moštva Dallas Mavericks Dereckom Livelyjem II., ki je kot eden najboljših novincev sezone nastopil na petkovi tekmi mladih košarkarjev, je napovedal koš s stranske črte igrišča, ob tem pa dodal, da se bo žoga odbila od parketa. Sledil je met, odboj in ... zadetek.

Dvorana je glasno pozdravila uspešen met, Lively II. pa je v nejeveri zakorakal ob igrišču. Dončić je poizkusil še enkrat, a bil daleč od uspeha. Vselej se pač vse skupaj ne izide tudi njemu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice