Šport > Košarka
3241 ogledov

Luka še enkrat pokazal, da je ponosen očka

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić se je na parket podal s posebno obutvijo.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je pred dnevi izjavil, da mu je po rojstvu hčerkice Gabriele lažje igrati košarko, saj po vrnitvi domov ne razmišlja več o stvareh, ki so se mu pripetile na parketu: "Pristop k tekmi je ostal isti, a je lažje igrati. Po tekmi, po slabi ali dobri, ona ne ve, kako sem igral. Ko prideš domov, je srečen trenutek, ne glede na tekmo, o tem ne razmišljaš več." 

V zadnjih dveh mesecih in pol je sicer prikazal nekaj izjemnih predstav, njegovo moštvo pa je po vrnitvi nekaterih ključnih igralcev, predvsem Kyrieja Irvinga, ki je bil zaradi poškodbe odsoten kar nekaj časa, zaigralo kot prerojeno. Svoje sta dodala tudi prišleka ob koncu prestopnega roka Daniel Gafford in P. J. Washington, Mavericks so nanizali šest zmag.

Novopečeni očka ima tako veliko razlogov za zadovoljstvo, tako na paketu kot v družinskem okolju. Obe plati svojega življenja je sicer na nek način združil na zadnjem obračunu proti San Antoniu. Na igrišče se je namreč podal v šprtnih copatih na katerih je imel zapisano hčerkino ime. 

Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice