Đoković bi lahko igral za Veliko Britanijo

Foto: Epa novak đoković
Kariera aktualnega prvega igralca sveta bi se lahko odvila povsem drugače, če bi njegovi starši sprejeli mamljivo ponudbo britanske teniške zveze.
Oglej si celoten članek

Novak Đoković, trenutno prvi teniški igralec sveta, je potrdil, da je imel kot deček ponudbo, da zamenja državljanstvo in postane Britanec. Ko je imel 14 let, so mu Britanci nudili potni list, odlične pogoje za trening in hišo.

Ogorčenje "Đokovićeve izjave me strašijo, mora jih preklicati"

"Za moje starše je bila ponudba zelo zanimiva. Rešili bi veliko težav, dobili bi službo, hišo in še kaj. Ponudba je bila odlična, a je nismo sprejeli. Nismo imeli dobrega občutka," je ameriškemu novinarju Grahamu Bensingerju dejal Đoković, njegove besede pa je povzel Tanjug.

Razloge za zavrnitev Britancev je pojasnila Novakova mama Dijana: "Duše ne morete prodati. Kar si, si. Tam ne bi mogla živeti, otroci bi sicer bolje živeli, toda nihče ne bi bil srečen. Mislim, da Novak za Veliko Britanijo ne bi igral s srcem, kot igra za Srbijo."

Kdo je boljši? Teniški as izbral med Đokovićem in Federerjem

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:03 15. Maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.