Đoković niza odpovedi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zdravstveno stanje Novaka Đokoviča je pred prvim dvobojem na OP Avstralije velika uganka.
Oglej si celoten članek

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je že drugi dan zaporedoma na prizorišču odprtega prvenstva Avstralije odpovedal trening, poročajo lokalni mediji. Đoković bo uvodni grand slam sezone začel v torek, ko se bo v prvem krogu pomeril proti Špancu Robertu Carballesu Baeni, 75. igralcu svetovne lestvice.

Đoković je trening izpustil že dan prej, zato mediji špekulirajo, da ima še naprej težave s poškodbo leve stegenske mišice, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Poškodba vztraja od turnirja v Adelaide, ki ga je osvojil 8. januarja. Zaradi težav s poškodbo je srbski zvezdnik skrajšal trening z Rusom Danilom Medvedjevom. Predvideno je bilo, da bosta Đoković in Medvedjev igrala 75 minut, končala pa po dobre pol ure vadbe.

Mediji še pišejo, da Đokovića ni več na seznamu za trening, vendar v njegovi ekipi uradnega vzroka za odpoved niso navedli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.