Šport
8031 ogledov

Đoković niza odpovedi

Novak Đoković Profimedia
Zdravstveno stanje Novaka Đokoviča je pred prvim dvobojem na OP Avstralije velika uganka.

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je že drugi dan zaporedoma na prizorišču odprtega prvenstva Avstralije odpovedal trening, poročajo lokalni mediji. Đoković bo uvodni grand slam sezone začel v torek, ko se bo v prvem krogu pomeril proti Špancu Robertu Carballesu Baeni, 75. igralcu svetovne lestvice.

Đoković je trening izpustil že dan prej, zato mediji špekulirajo, da ima še naprej težave s poškodbo leve stegenske mišice, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Poškodba vztraja od turnirja v Adelaide, ki ga je osvojil 8. januarja. Zaradi težav s poškodbo je srbski zvezdnik skrajšal trening z Rusom Danilom Medvedjevom. Predvideno je bilo, da bosta Đoković in Medvedjev igrala 75 minut, končala pa po dobre pol ure vadbe.

Mediji še pišejo, da Đokovića ni več na seznamu za trening, vendar v njegovi ekipi uradnega vzroka za odpoved niso navedli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice