Đoković po sestanku: "Ekstremno, nemogoče!"

Foto: Epa
Foto: Epa
Srbski velemojster je razkril nekatere predvidene ukrepe, če bo US Open, tako kot je bilo predvideno v prvotnem koledarju sezone, res na sporedu v New Yorku konec avgusta in v začetku septembra.
Oglej si celoten članek

Vodilni teniški igralec sveta Novak Đoković se ne strinja z varnostnimi ukrepi, ki so zajeli svet in šport po pandemiji novega koronavirusa. Meni, da so ukrepi ekstremni, pri tem je še posebej izpostavil turnir za grand slam v New Yorku.

Prireditelji v ZDA načrtujejo stroge varnostne ukrepe, ki pa so najboljšega igralca na svetu precej razburili. V pogovoru za srbsko televizijo Prva TV je dejal, da so načrtovani ukrepi "ekstremni".

"Včeraj smo se pogovarjali z vodilnimi pri mednarodni teniški zvezi. Govorili smo o nadaljevanju sezone, predvsem pa o US Opnu. Še vedno ni zanesljivo, da bo, a ukrepi, ki ga bodo spremljali, če bo, so res ekstremni," je dejal prvi igralec sveta.

Nekdanja #1 Tako izgleda deset mesecev po porodu

"Ne morem povedati veliko. A samo za primer: ne bomo smeli do Manhattna, spati bomo morali v hotelih na letališču, dvakrat ali trikrat na teden nas bodo testirali, v teniški kompleks pa bo lahko vsakega igralca spremljala samo ena oseba. To je nemogoče," je dejal Đoković, a vendarle pokazal razumevanje do prirediteljev, ki si prizadevajo na vsak način izpeljati tekmovanje: "Bomo videli, kaj se bo zgodilo."

Teniška sezone je začasno prekinjena tako v moškem kot v ženskem delu karavane, v najboljšem primeru se bo nadaljevala avgusta.

Prizor "Videla sem golo Sereno in še cel teden sem bila v šoku"

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.