Đokovića to razkritje spravilo v zadrego: "Psst, vsi poslušajo!"

Foto: Epa
Foto: Epa
Prvi igralec sveta ni bil pretirano navdušen nad pronicljivo ugotovitvijo nekdanjega teniške igralke Barbare Schett.
Oglej si celoten članek

Novak Đoković je po uvrstitvi v drugi krog OP Francije virtualno gostoval v studi televizijske mreže Eurosport, kjer je tema pogovora nanesla na njegov ritual pred začetnim udarcem.

Srbski tenisač je namreč teniški javnost poznan po dolgotrajnem tapkanju žogice.

"To je bolezen," se je pošalil Nole in dodal: "Nikoli si ne določim, kolikokrat bom tapknil žogico. Vem, da je včash nadležno, tudi meni je. Želim si, da bi lahko tapkal manj, a v napetih trenutkih, ko sem pod večjim pritiskom, včasih traja nekoliko dlje. Čakam na pravi trenutek, da žogico vržem v zrak. Pred leti sem na 'deuce' strani (desni, op. a.) vedno končal pri sodem številu, na AD strani (levi, op. a.) pa pri lihem. Tega ne počnem več. Imam težavo," je priznal.

OP Francije Deseti nosilec izločil najboljšega Slovenca

Sogovornica Barbara Schett je nato namignila, da dolžina tapkanja določa njegovo smer serviranja. Če je tapkanja manj, gre servis navzen, če več, pa na servisni T.

"Prosim te, zakaj razkrivaš moje skrivnosti? Barbara, to ni pošteno. Vsi poslušajo," je bolj v šali kot zares dejal prvi igralec sveta.

Foto: Print Screen

Novak Đoković v Parizu napada drugo lovoriko, s katero bi dopolnil dvojni karierni grand slam. Največjo oviro mu tudi tokrat predstavlja 13-kratni zmagovalec turnirja Rafael Nadal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.