Šport
7575 ogledov

Đokovića to razkritje spravilo v zadrego: "Psst, vsi poslušajo!"

novak đoković Epa
Prvi igralec sveta ni bil pretirano navdušen nad pronicljivo ugotovitvijo nekdanjega teniške igralke Barbare Schett.

Novak Đoković je po uvrstitvi v drugi krog OP Francije virtualno gostoval v studi televizijske mreže Eurosport, kjer je tema pogovora nanesla na njegov ritual pred začetnim udarcem.

Srbski tenisač je namreč teniški javnost poznan po dolgotrajnem tapkanju žogice.

"To je bolezen," se je pošalil Nole in dodal: "Nikoli si ne določim, kolikokrat bom tapknil žogico. Vem, da je včash nadležno, tudi meni je. Želim si, da bi lahko tapkal manj, a v napetih trenutkih, ko sem pod večjim pritiskom, včasih traja nekoliko dlje. Čakam na pravi trenutek, da žogico vržem v zrak. Pred leti sem na 'deuce' strani (desni, op. a.) vedno končal pri sodem številu, na AD strani (levi, op. a.) pa pri lihem. Tega ne počnem več. Imam težavo," je priznal.

bedene OP Francije Šport Deseti nosilec izločil najboljšega Slovenca

Sogovornica Barbara Schett je nato namignila, da dolžina tapkanja določa njegovo smer serviranja. Če je tapkanja manj, gre servis navzen, če več, pa na servisni T.

"Prosim te, zakaj razkrivaš moje skrivnosti? Barbara, to ni pošteno. Vsi poslušajo," je bolj v šali kot zares dejal prvi igralec sveta.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Novak Đoković v Parizu napada drugo lovoriko, s katero bi dopolnil dvojni karierni grand slam. Največjo oviro mu tudi tokrat predstavlja 13-kratni zmagovalec turnirja Rafael Nadal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.