Đoković zavrnil testiranje

Foto: Profimedia novak đoković
Prvi igralec sveta se je raje vrnil v Beograd.
Oglej si celoten članek

Novak Đoković na prizorišču drugega dela teniškega turnirja Adria Open v Zadru ni sledil zgledu svojih kolegov, temveč je zavrnil možnost testiranja za koronavirus in se raje vrnil v Beograd. 

Po potrjeni okužbi Bolgara Grigorja Dimitrova so možnost testiranja sprejeli domala vsi udeleženci turnirja, z izjemo najboljšega tenisača na svetu.

Padajo kot domine Razpad sistema, še več pozitivnih primerov na Hrvaškem

Tako so včeraj testiranje opravili Marin Čilić, Borna Ćorić, slednji je že potrdil, da je pozitiven,, Alexander Zverev, Donna Vekić in številni drugi.

Po poročanju srbskih medijev je Đoković testiranje zavrnil, ker ni imel znakov okužbe. Srbski teniški zvezdnik se je že vrnil v Beograd, kjer naj bi po potrebi opravil testiranje. Iz njegove ekipe so sporočili, da se 33-letnik počuti dobro.

Đoković je bil pretekli konec tedna v tesnem stiku z okuženim Dimitrovim.

Panika Okuženi zvezdnik objemal na stotine otrok

OSVEŽENO OB 12.15

Đokovićeva ekipa je sporočila, da se je najboljši igralec sveta takoj po prihodu v Beograd testiral na novi koronavirus, poleg Đokovića so v Beogradu na testiranje šli tudi njegova družina in celotni strokovni tim, poroča srbski Tanjug.

Rezultati testov za zdaj niso znani.

Foto: Profimedia dimitrov đoković

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.