Đokovićeva mama iskreno o tem, kaj si misli o sinovi ženi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mama prvega igralca sveta je priznala, da imata s snaho različne poglede na nekatera življenjska vprašanja.
Oglej si celoten članek

Dijana Đoković, mama najboljšega tenisača na svetu Novaka Đokovića, je v intervjuju za srbske medije iskreno spregovorila o odnosu s snaho Jeleno Đoković.

"V mladosti se je Novak ukvarjal s tenisom in ni imel časa za zabavo. Več časa je bil na poti kot pa doma. Nekoč nam je predstavil dekle iz Kraljeva, bila je odbojkarica. Bila sta še otroka. Ko je bil star 18 let, smo spoznali Jeleno. Takrat nisem pričakovala, da se bosta poročila. A dokazala sta mi nasprotno," je povedala mama.

Priznala je tudi, da imata s snaho različne življenjske nazore, vendar se ne želi preveč vmešavati v sinovo življenje. "Želim si, da bi lahko preživela več časa z njim, vendar je vedno obkrožen z ljudmi," je povedala.

"Normalno in prav se mi zdi, da je Jelena prevzela določene reči. Ne bi bilo prav, če bi vmešavala. Na žalost ju redko vidimo, saj sta si ustvarila svojo družino. Jelena počne stvari na svoj način. Pride tudi do nesoglasij, še zlasti glede prehrane, saj tega ne podpiram," je povedala Dijana. 

Znano je namreč, da Novak in njegova izbranka prisegata na brezglutensko dieto in živila rastlinskega izvora. 

Novak in Jelena sta se spoznala leta 2005 na teniškem turnirju v Beogradu. Tri leta kasneje sta postala par, leta 2014 pa sta si obljubila večno zvestobo. V zakonu sta se jima rodila sin Stefan in hčer Tara.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:45 27. Oktober 2021.

    Avtor Ž.J., a je vaš lektor na dopustu? Potem pa vsaj dajte članek pred objavo v pregled kateremu od kolegov. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.