Šport
9599 ogledov

Đokovićeva mama iskreno o tem, kaj si misli o sinovi ženi

dijana đoković Instagram
Mama prvega igralca sveta je priznala, da imata s snaho različne poglede na nekatera življenjska vprašanja.

Dijana Đoković, mama najboljšega tenisača na svetu Novaka Đokovića, je v intervjuju za srbske medije iskreno spregovorila o odnosu s snaho Jeleno Đoković.

"Kot mladenič se je Novak ukvarjal s tenisom in ni imel časa za zabavo. Več časa je bil na poti kot pa doma. Enkrat smo spoznali dekle iz Kraljeva, bila je odbojkarica. Bila sta še otroka. Ko mu je bilo 18 let, smo spoznali Jeleno. Nisem pričakovala, da se bosta poročila. Ampak dokazal mi je nasprotno in se poročil z njo," je povedala mama.

Priznala je tudi, da imata s snaho različne življenjske nazore, vendar se ne želi preveč vmešavati v sinovo življenje. "Želim si, da bi lahko preživela več časa z njim, vendar je vedno obkrožen z ljudmi," je povedala.

"Normalno in prav se mi zdi, da je Jelena prevzela določene reče. Ne bi bilo prav, da bi vmešavala. Na žalost jih redko vidimo, saj sta si ustvarila svojo družino in oazo. Jelena počne stvari na svoj način. Pride tudi do nesoglasij, še zlasti glede prehrane, katere ne podpiram," je pojasnila Dijana. Znano je namreč, da Novak in njegova izbranka prisegata na brezglutensko dieto in živila rastlinskega izvora. 

Novak in Jelena sta se spoznala leta 2005 na teniškem turnirju v Beogradu. Tri leta kasneje sta se zapletja v razmerje, nato pa sta si leta 2014 obljubila večno zvestobo. V zakonu sta se jima rodia sin Stefan in hčer Tara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONDO Sport (@mondorssport)

 
Komentarjev 1
  • Janez_53 10:45 27.oktober 2021.

    Avtor Ž.J., a je vaš lektor na dopustu? Potem pa vsaj dajte članek pred objavo v pregled kateremu od kolegov. Od profesionalcev pričakujemo, da ne bodo mrcvarili slovenskega jezika.