Dolenjsko-ljubljanski derbi

Foto: Žurnal24 Krka in Slovan se bosta pomerila v prvem kolu.
Liga UPC Telemach se bo začela 1. oktobra, ko bosta dvoboja med Heliosom in novincem v prvi ligi, ekipo Misel Postonjska jama, ter Krko in Geoplinom Slovanom. Olimpija v drugem delu.
Oglej si celoten članek

Uradno se bo prvo kolo začelo 4. oktobra s pari: Elektra Esotech : Nova Gorica, Hopsi Polzela : TCG Mercator, Zagorje : Luka Koper in Alpos : Zlatorog Laško . Redni del lige UPC Telemach bo štel 22 kol in se bo končal 11. marca 2009. V ligi bodo sodelovala vsa najboljša slovenska moštva z izjemo Uniona Olimpije. Zaradi natrpanega urnika tekmovanj v Evroligi in ligi NLB se bo slovenskim prvoligašem priključila šele v drugem delu. Poleg Uniona Olimpije bosta v jadranskem regionalnem tekmovanju nastopala še Helios in Krka.

Prva ženska liga bo začela 18. oktobra, pari prvega kola so: Ježica : Merkur Celje, Domžale : Triglav, HiT Kranjska Gora : Konjice ter Odeja KED : AJM. Za prvo kolo pokala Spar je prijavljenih 58 ekip. Union Olimpija, Helios, Krka in Zlatorog Laško so že neposredno uvrščene na zaključni turnir, preostalih osem ekip iz lige UPC Telemach pa se bo tekmovanju priključilo v četrtem kolu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.