Domen Lorbek podpisal za Krko

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Domen Lorbek bo kariero nadaljeval pri Krki, ki je s prihodom slovenskega reprezentanta končala sestavo ekipe za letošnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Košarkarjem Krke, trikratnim zaporednim slovenskim prvakom, se je pridružil še slovenski reprezentant Domen Lorbek, s čimer je postava Krke za novo sezono kompletna, so danes sporočili iz kluba.

Sedemindvajsetletni in 198 centimetrov visoki Domen Lorbek je člansko kariero začel v kranjskem Triglavu, nato pa igral še za Helios, Union Olimpijo, Estudiantes iz Madrida, Benetton iz Trevisa, Cajasol iz Seville ter v sezoni 2010/2011 za Lagun Aro iz Bilbaa. V lanski sezoni je pogodbo podpisal s Sidigasom iz Avellina, a zaradi poškodbe stopala zanj ni zaigral.

Lorbek je letos za reprezentanco zaigral na turnirju za pokal Adecco v Ljubljani, kjer je proti Hrvaški dosegel kar 22 točk, igral pa je tudi na turnirju v Beogradu. Za slovensko reprezentanco je igral tudi na evropskih prvenstvih 2007 v Španiji in 2009 na Poljskem ter na kvalifikacijskem turnirju za nastop na olimpijskih igrah leta 2008 v Atenah, z reprezentanco do 20 let pa je bil leta 2004 v Brnu evropski prvak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:11 21. Avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **

  • 14:18 21. Avgust 2012.

    katastrofa...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.