Domžalčani ponižali Arsenal

Foto: NK Domžale
Foto: NK Domžale
Domžalski nogometni upi so v angleškem Manchestru na neuradnem nogometnem svetovnem prvenstvu klubskih nogometnih ekip v starosti do 15 let osvojili tretje mesto.
Oglej si celoten članek

V zadnji tekmi turnirja so se mladi Domžalčani za tretje mesto udarili z londonskim Arsenalom. Z goli Jana Mlakarja, Igorja Kondiča in Marcela Keneta so topničarje ugnali s kar 3:0.

Domžalčani so se uvrstili med štiri najboljše ekipe na največjem turnirju v tej kategoriji na svetu, pokalu Nike Premier. Varovanci Primoža Jeršina so se v četrtfinalu merili z brazilskim Internacionalom, nekdanjim zmagovalcem tega turnirja, in ga premagali po streljanju enajstmetrovk. V polfinalu so se pomerili z italijanskim AC Milanom, ki je v četrtfinalu, prav tako po streljanju enajstmetrovk, izločil Real Madrid. Slovensko-italijanski obračun se je po rednem delu končal neodločeno 1:1, v loteriji strelov z bele točke pa so bili s 6:5 uspešnejši Milančani, ki se bodo v finalu na Old Traffordu pomerili z zagrebškim Dinamom.

V obračunu za tretje mesto pa Domžalčani niso niti najmanj izgubili zagona ter so z zadetki v uvodnih minutah obračuna povsem nadigrali podmladek slovitega Arsenala. V šesti minuti je nasprotni gol najprej zatresel Mlakar, čez štiri minute je sledil še Kondič, minuto pozneje pa je bil uspešen Kene, ki je postavil končni izid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.