Dončić delil Jordanov posnetek z močno vsebino

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik se pripravlja na All Star tekmo, obenem pa širi dobro karmo.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je že lep čas eden najbolj vidnih predstavnikov znamke Air Jordan. Produkti proizvajalca športne opreme in obutve, ki je pod okriljem Nikeja dobil ime po slovtem Michaelu Jordanu, so pogosto navdih za odlične reklamne spote.

To smo čakali! Dončić združil moči z Jokićem!

Enega takih je v petek zvečer po srednjeevropskem času na svojih družbenih kanalih delil tudi Dončić. Tema oglasa je navdih, ki so ga Jordanove poteze dale mnogim mladim športnikom. 

Posnetek je prežet tudi s sporočilom o rasni enakopravnosti, ki je v ZDA v zadnjih mesecih posebej pereča tema. V njem se za nekaj trenutkov pojavi tudi dirigent igre Dallas Mavericks.

Pogodba Ameriški superzvezdnik reagiral na Dončićev podpis

"Družina, z razlogom," je Dončić pripisal ob objavljenem posnetku, obenem pa dodal ključnik z besedo JUMPMAN.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.