Šport > Košarka
2435 ogledov

Dončić združil moči z Jokićem!

Luka Dončić All Star Epa
Luka Dončić bo drugič nastopil na tekmi vseh zvezd v Ligi NBA (All Star). Drugič v prvi peterki. V svojo ekipo ga je izbral kralj in vzornik Ljubljančana LeBron James.

Kapetana ekip, ki se bosta med seboj pomerila na tekmi vseh zvezd, LeBron James iz Los Angeles Lakers in Kevin Durant iz Brooklyn Nets sta izbrala svoji ekipi. Tekma bo v noči na ponedeljek po našem času v dvorani State Farm Arena v Atlanti.

Luka Dončić Luka se je odzval Šport Luka prvič o primerjavah z Larryjem Birdom: "Ne morete naju primerjati!"

Kapetana, ki sta prejela največ glasov s strani navijačev, sta izbrala začetni peterki v prvem krogu in rezerve v drugem krogu, pri čemer sta izbirala ne glede na igralčevo konferenčno pripadnost. James je kot najboljši v glasovanju navijačev v prvem krogu izbiral prvi. Kapetana sta izmenično izbirala v vsakem krogu.

Mark Cuban Luka Dončić NBA Šport Miljarder Cuban razkril svoj največji dvom o Dončiću

Kralj James je kot prvega v svojo ekipo izbral člana Milwaukee Bucks Giannisa Antetokounmpoja. Antetokounmpoju in Jamesu so se kot igralci v začetni postavi po vrsti pridružili Stephen Curry (Golden State Warriors), Luka Dončić (Dallas Mavericks) in center Denver Nuggets Nikola Jokić. 

Luka Dončić Navijači v strahu Šport Luka zaradi bolečin izpustil tekmo, takšne so napovedi za All-Star vikend

Rezerve pri LeBronu so Damian Lillard, Ben Simmons, Chris Paul, Jaylen Brown, Paul George, Domantas Sabonis in Rudy Gobert.
Durant, ki zaradi poškodbe ne bo stopil na parket, je kot prvega izbral svojega soigralca pri Mrežicah Kyriea Irvinga. Poleg Irvinga je v začetno peterko izbral še Joela Embiida (Philadelphia 76ers), Kawhija Leonarda (LA Clippers), člana Washington Wizards Bradleyja Beala in Jaysona Tatuma iz Boston Celtics. 

Luka Dončić BioSteel Pogodba Šport Ameriški superzvezdnik reagiral na Dončićev podpis

Rezerve, ki jih je sestavil Durant, so James Harden, Devin Booker, Zion Williamson, Zach LaVine, Julius Randle, Nikola Vučević in Donovan Mitchell.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.