Dončić, Dragić in kolegi pri Mikiju Miški

Foto: Twitter luka dončić goran dragić
Nadaljevanje lige NBA v Orlandu in Las Vegasu, morda na Bahamih.
Oglej si celoten članek

Košarkarske ekipe v ligi NBA od vodstva lige pričakujejo, da bo okoli 1. junija pripravilo natančna navodila glede nadaljevanja sezone. V zakulisju so medtem zaokrožili številni scenariji, nekateri ameriški športni mediji so zapisali, da bodo tekme priredili v Disney Worldu v Orlandu in Las Vegasu, nekateri celo na Bahamih. Želja klubov je, da bi se sezona nadaljevala v drugi polovici julija.

Vsa moštva najprej pričakujejo, da bodo dobila zeleno luč za razširjeno skupinsko vadbo. V ligi NBA so trenutno dovoljeni le posamični treningi, nekateri igralci pa so po izbruhu epidemije zapustili svoje klube in se vrnili v domovino, med njimi je tudi slovenski zvezdnik v dresu Dallasa Luka Dončić. V ligi NBA igrata še dva slovenska košarkarja; Goran Dragić je član Miamija, Vlatko Čančar pa Denverja.

Fotodokaz Poglejte, kaj Dončić počne v Sloveniji

Ta čas še niso znani natančni scenariji glede nadaljevanja sezone. Vodstvo lige, lastniki klubov in sindikat igralcev še vedno razpravljajo o nadaljnji obliki tekmovalnega programa prekinjene sezone, v tem trenutku ni niti znano, ali bo v nadaljevanju sezone sodelovalo vseh 30 klubov v ligi NBA ali pa bo takoj nastopila končnica.

V košarkarskem zakulisju so medtem zaokrožile številne govorice, prevladuje pa mnenje, da bo tekme gostil Disney World v Orlandu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.