Dončić in druščina navijali za Maribor

Foto: Profimedia slovenska košarkarska reprezentanca Ljudski vrt Foto: Profimedia slovenska košarkarska reprezentanca Ljudski vrt Foto: Profimedia Luka Dončić Ljudski vrt
Slovenska košarkarska reprezentanca odšteva dneve pred prvo pripravljalno tekmo za EuroBasket 2017.
Oglej si celoten članek

V sredo so si nogometaši Maribora v Ljudskem vrtu proti islandskem Hafnarfjörðurju priigrali prednost (1:0) za povratno srečanje 3. predkroga Lige prvakov.

Liga prvakov Izpolnjen cilj: zmaga brez prejetega gola

Pred tekmo so si prizorišče obračuna ogledali tudi nekateri člani slovenske košarkarske reprezentance. Največ pozornosti navijačev je požel Luka Dončić, ki ga je nekaj navijačev zaprosilo za skupno fotografijo.

Četo Igorja Kokoškova sicer le še nekaj dni loči od prve pripravljalne tekme v sklopu projekta EuroBasket 2017. V nedeljo se bo Slovenija v Rogaški Slatini pomerila z univerzitetno selekcijo Rusije (ob 20. uri). 

EuroBasket 2017 Stavnice precej nespoštljive do Slovencev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.