Dončićev krvnik prestal zahtevno operacijo

Foto: Profimedia Kawhi Leonard v družbi Chrisa Paula.
Foto: Profimedia Kawhi Leonard v družbi Chrisa Paula.
Skoraj zagotovo bo moral izpustiti začetek naslednje sezone.
Oglej si celoten članek

Kawhiju Leonardu, zvezdniku severnoameriške profesionalne košarkarske ekipe Los Angeles Clippers, so danes operirali koleno, je sporočil njegov klub. Operacija natrgane sprednje križne vezi desnega kolena je minila brez težav, v klubu pa niso želeli špekulirati, kdaj se bo njihov najboljši igralec lahko vrnil pod koše, poroča AFP.

Leonard, ki se je poškodoval prejšnji mesec na tekmi proti ekipi Utah Jazz in je manjkal na zadnjih osmih tekmah končnice, v kateri so Clippers izgubili konferenčni finale, bo skoraj zagotovo moral izpustiti začetek naslednje sezone, saj običajno rehabilitacija po taki poškodbi traja več mesecev.

Mavericks Dallasu naj bi se obetal prihod zvezdnika

Zaenkrat tudi še ni jasno, ali bo zvezdnik v novi sezoni sploh igral v Los Angelesu, saj ameriški mediji namigujejo, da bi klub utegnil zapustiti. V eni izmed opcij se je omenjal tudi prestop v Dallas, za katerega uspešno nastopa slovenski as Luka Dončić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.