Dončić nasul 41 točk, vsi pa govorijo o tej potezi

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Slovenski košarkar je na tekmi s Toronto Raptors odigral eno najboljših tekem sezone.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v noči na četrtek premagali Toronto Raptors (102:98) za četrto zmago v nizu, po kateri še naprej ostajajo na petem mestu zahodne konference. 

NBA Luka z dosežkom sezone, natančen tudi v napeti končnici

Luka Dončić je z 41 točkami poskrbel za najboljši strelski izkupiček v letošnji sezni, odlični napdalni predstavi (54-odstoten met iz igre, 40-odstoten za tri točke, 91-odstoten pri prostih metih) pa je dodal še 14 skokov in sedem podaj.

Slovenec je bil tudi tokrat zaslužen za eno najlepših potez na srečanju, ko je po hitrem protinapadu Dallasa čudovito podal za alley-oop Dorianu Finney-Smithu.

Poteza ni bila posebna zgolj zaradi natančne izvedbe, temveč tudi zato, ker je Dončić v trenutku oddaje žoge gledal v nasprotno smer. Lahko bi rekli, da je soigralcu podal "na slepo", čeprav je v resnici točno vedel, kje bo pristala žoga.

Še en primer izjemnega pregleda nad igriščem, s katerim se lahko pohvali mladi slovenski as.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:44 20. Januar 2022.

    Oh, kako sem navdušen. A je že v prvi postavi za allstar?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.