Dončić navdušil z redko videno potezo

Foto: Reddit.com
Foto: Reddit.com
Luka Dončić je na All-Star tekmi postregel tudi z zabijanjem.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar je sinoči vpisal že drugo zmago na All-Star tekmah. Še drugič zapored je slavil pod taktirko njegovega vzornika LeBrona Jamesa.

All-Star tekma Luka pomagal LeBronu do zmage

Dončić, ki je v začetni peterki dobil prednost pred Damianom Lillardom, kar je sprožilo val ogročenja, je na parketu preživel 31 minut in pol, vpisal pa je osem točk, tri skoke in osem podaj ob 43-odstotnem metu (3/7) iz igre in 33-odstotnem metu za tri točke (2/6). Prostih metov ni izvajal.

Burni odzivi Pogrom nad Dončićem, kritike kar dežujejo: "To je nesmisel!"

V drugi četrtini je ob precej ležerni obrambi Kawhija Leonarda prodrl pod koš in žogo silovito zatlačil skozi obroč. "Najboljše zabijanje na All-Star tekmi," je akcijo pospremil nek uporabnik twitterja.

Dončić se ni ustavil pri tem, temveč je v nadaljevanju srečanja prispeval še dve trojki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.