Dončić ne bo izpustil le ene tekme

Foto: Profimedia Dončić je dosegel točko manj od Dragića (17<18), a višji indeks (22>21).
Dončić je dosegel točko manj od Dragića (17<18), a višji indeks (22>21).
Mladi slovenski reprezentant bo še nekaj časa odsoten z igrišč.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se je v torek poškodoval na treningu, načel si je zadnjo stegensko mišico. Že takoj po dogodku je zaokrožila vest, da 19-letnik ne bo nastopil na četrtkovi tekmi Evrolige proti Panathinaikosu, zdaj pa je jasno, da bo okrevanje malce daljše.

Poškodba Dončić v težavah

Dončić po poročanju španskih medijev ne bo zaigral niti ta konec tedna v španskem prvenstvu, niti na naslednji evroligaški preizkušnji, ko bo Real Madrid gostoval pri milanski Olimpii.

Dončić naj bi bil za igro popolnoma pripravljen šele čez dva tedna, ko bodo na sporedu zadnja kola rednega dela elitnega evropskega tekmovanja.

Dončić je po statističnem indeksu najkoristnejši igralec letošnje Evrolige in drugi strelec tekmovanja. 

Šport "Luka ima nekaj podobnosti z Draženom Petrovićem"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.