Dončić pleše na dopustu, Cuban ga "nadzoruje"

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Slovenski zvezdnik si nabira moči pred zaključkom rednega dela lige NBA.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić si je po sobotnem spretnostnem izzivu na All-Star vikendu vzel nekaj dni dopusta in si, tako kot preostanek lige NBA, nabira energijo za zaključek sezone.

Zabavno Ko se poskušata sporazumeti Nemec in Slovenec...

Dončić se sprošča v družbi dveh dobrih prijateljev, bratov Willyja in Juancha Hernangómeza. Predvsem z Willyjem ima Luka zelo dober odnos in večkrat se skupaj zabavata z objavami na družbenih omrežjih.

Tokrat je Madridčan Dončića posnel med plesom, s katerim si je Ljubljančan popestril odhod na plažo. Video je seveda priromal na medmrežje, opazil ga je tudi lastnik Dallas Mavricks - Mark Cuban.

"Skrbi za to, da vem, da trenira tudi na dopustu. Hvala, LD," je za Twitterju zapisal bogati Američan. "To je bila moja najboljša vadba," mu je opazko vrnil Dončić.

Tvegano Direktor Atlante razkril vse: "Dončića smo zamenjali, ker ..."

Očitno v vrstah Teličkov vlada harmonija, s prihodom Kristapsa Porzingisa pa so obeti za naslednjo sezono zelo dobri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.