Dončić poskrbel za ekstazo v Madridu

Slovenski košarkar Luka Dončić je bil igralec tekme na obračunu Real Madrida in Žalgirisa.
Oglej si celoten članek

V 11. krogu košarkarske Evrolige sta se v Madridu pomerila domači Real in Žalgiris. K zmagi kraljevega kluba (96:91) je v največji meri pripomogel Luka Dončić, ki je bil s 17 točkami, štirimi skoki, štirimi podajami in dvema ukradenima žogama izbran za igralca srečanja.

Slovenski košarkar, ki se mu pri 17 letih že odpira pot severnoameriško ligo NBA, je zablestel v zaključku obračuna, ko je pri izenačenju na 86:86 dosegel dve zaporedni trojki. V samem finišu je prispeval še dve točki izza črte za proste mete in Real popeljal do osme zmage v sezoni.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.