Dončić posnel navdušujoč oglas o slovenskih lepotah, izpostavil tri

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Blagovna znamka I feel Slovenia izkorišča potencial Dončićeve slave.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je ime, dobro znano vsem ljubiteljem športa v Združenih državah Amerike. Ljubljančan je v nepolnih dveh sezonah navdušil privržence igre pod obročema in postal eden najbolj prepoznavnih igralcev v NBA.

Njegova slava seveda sila pozitivno vpliva na prepoznavnost Slovenije onstran Atlantika, promocijski potenciali so dosegli nove višave.

Znameniti oboževalec Nogometni megazvezdnik presenetil Dončića, a je njuno srečanje zmotil...

Blagovna znamka I feel Slovenia, katere ambasador je Dončić postal pred nekaj meseci, je v svet poslala oglas z zvednikom Dallasa v glavni vlogi.

Dončić v oglasu govori o lepotah Slovenije, ki jih je obenem moč videti na posnetku. Košarkar je posebej izpostavil tri znamenite lokacije: Postojnsko jamo, Ljubljanski grad in Blejsko jezero.

Vsekakor bo z Dončićevo pomočjo na sončno stran Alp prišel kakšen turist več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 07:40 7. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 02:17 7. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 00:41 7. Marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.