Šport > Košarka
1667 ogledov

Nogometni megazvezdnik presenetil Dončića, a je njuno srečanje zmotil...

Luka Dončić in Eden Hazard Reševalni pas/Twitter
Zvezdnik Reala je v slačilnici pričakal našega košarkarja, njuno srečanje pa je zmotil srbski velikan.

Srbski košarkarski veikan Boban Marjanović v NBA ekipi Dallas Mavericks ne igra prevelike vloge, a vseeno velja za enega izmed najbolj priljubljenih košarkarjev v ligi, saj je vedno pripravljen za kakšno šalo.

luka dončić Težave Šport Dončić obnovil poškodbo, po tekmi se je vdal v usodo

V svojem stilu je tako priletel v kader ter zmotil pri razgovoru dva velika športna zvezdnika, najboljšega Dallasovega košarkarja Luko Dončića ter enega najboljših nogometašev na svetu, Belgijca Edena Hazarda.

Aktualni zvezdnik Reala je bil sicer na tekmi proti Pelikanom VIP gost Teličkov, kjer je predvsem spremljal predstavo nekdanjega zvezdnika Reala, ki je tekmo zaključil z novim trojnim dvojčkom, s katerim je postavil rekord franšize.

Ve se, kdo je šef Šport Kaj se zgodi, ko si iz oči v oči zreta Luka in njegov naslednik?

Po tekmi je nato Hazard pričakal Luko v slačilnici, kjer sta si najprej izmenjala dresa, nato pa se zapletla v debato. A ta ni dolgo trajala, saj je njuno druženje prekinil srbski velikan, ki se je prišel predstaviti Belgijcu:

"Zdravo, moje ime je Boban in sem Lukin soigralec," se je predstavil Marjanović, na kar je presenečeni Hazard lahko odgovoril le: "Vem."

Hazard se sicer v Dallasu ni znašel po naključju, temveč je v prav tem mestu opravil operacijo desnega gležnja, zaradi katere bo z nogometnih zelenic odsoten dva do tri mesece, kar pomeni, da je zanj klubska sezona več ali manj končana, bo pa lahko rojakom pomagal na evropskem prvenstvu, ki se začne 12. junija.

Svoj čas v Dallasu je tako izkoristil za ogled svojega najljubšega košarkarja ter nekdanjega zvezdnika Reala.

Belgijca je sicer operiral zdravnik, ki bedi tudi nad košarkarji Dallas Mavericks in nogometaši Dallas Cowboys. Operacija naj bi po besedah predstavnikov Real Madrida, ki so bili prisotni v operacijski dvorani, potekala brez težav.

Poredni Luka Šport Ko boste videli, kaj mu je storil Dončić, se vam bo zasmilil luka dončić Šov v podaljšku Šport Šov: Dončić lomil gležnje in zadeval odločilne mete luka dončić Je res kriv? Šport Razkol med navijači Dallasa, na udaru pa Dončić
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice