Dončić: Pri skoku sem začutil pok

Foto: Print Screen luka dončić
Slovenskega košarkarja čaka zdravniški pregled.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je zaradi bolečin v desnem kolenu zaprosil za premor na tekmi s Houston Rockets, na kateri je Dallas zabeležil še deseti poraz na zadnjih enajstih tekmah. Dončić se je v nadaljevanju srečanja vrnil na parket, a njegovo stanje za zdaj ostaja vprašljivo.

Video Dončić je z drugega planeta: Zadel je z nasprotnega konca igrišča

"Koleno je olje," je na novinarjevo vprašanju o počutju odvrnil 20-letni novinec. "Pri skoku sem začutil pok," je dodal. Iz Dallasa so sporočili, da bo pred ponedeljkovim treningom opravil pregled, ki bo odločal o njegovi nadaljnji usodi.

Dončić je po porazu s Houstonon zelo razočaran, saj je imela njegova ekipa zadnji napad na srečanju, vendar je Chris Paul blokiral met Jalena Brunsona in ostalo je pri tesni zmagi gostov (93:94).

Vse skupaj bi se lahko končalo precej drugače, je prepričan Dončić, če bi trener Rick Carlisle pravočasno zahteval minuto odmora.

Nesoglasje Dončić kritičen do trenerja, ta mu vrača: "Še enkrat bi storil isto!"

"Težko se soočam s porazi. Po koncu tekme sem bil zelo jezen. Nekateri so to lahko opazili. Vedno hočem zmagati," je povedal slovenski as, nato pa nekaj besed namenil še sodniškemu kriteriju. "To je moja prva sezona. Potrebnega je veliko dela, da si pridobiš spoštovanje sodnikov. Mogoče naslednjo sezono."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.