Šport > Košarka
1639 ogledov

Dončić: Pri skoku sem začutil pok

luka dončić Print Screen
Slovenskega košarkarja čaka zdravniški pregled.

Luka Dončić je zaradi bolečin v desnem kolenu zaprosil za premor na tekmi s Houston Rockets, na kateri je Dallas zabeležil še deseti poraz na zadnjih enajstih tekmah. Dončić se je v nadaljevanju srečanja vrnil na parket, a njegovo stanje za zdaj ostaja vprašljivo.

Luka Dončić Video Šport Dončić je z drugega planeta: Zadel je z nasprotnega konca igrišča

"Koleno je olje," je na novinarjevo vprašanju o počutju odvrnil 20-letni novinec. "Pri skoku sem začutil pok," je dodal. Iz Dallasa so sporočili, da bo pred ponedeljkovim treningom opravil pregled, ki bo odločal o njegovi nadaljnji usodi.

Dončić je po porazu s Houstonon zelo razočaran, saj je imela njegova ekipa zadnji napad na srečanju, vendar je Chris Paul blokiral met Jalena Brunsona in ostalo je pri tesni zmagi gostov (93:94).

Vse skupaj bi se lahko končalo precej drugače, je prepričan Dončić, če bi trener Rick Carlisle pravočasno zahteval minuto odmora.

luka dončić rick carlisle Nesoglasje Šport Dončić kritičen do trenerja, ta mu vrača: "Še enkrat bi storil isto!"

"Težko se soočam s porazi. Po koncu tekme sem bil zelo jezen. Nekateri so to lahko opazili. Vedno hočem zmagati," je povedal slovenski as, nato pa nekaj besed namenil še sodniškemu kriteriju. "To je moja prva sezona. Potrebnega je veliko dela, da si pridobiš spoštovanje sodnikov. Mogoče naslednjo sezono."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.