Šport > Košarka
7847 ogledov

Pred Dončićem pokleknil eden njegovih največjih kritikov

Luka Dončić All-star PrtScr Facebook/BleacherReport
Pred naborom lige NBA je Luko Dončića podcenjeval, zdaj pa bi se z njim fotografiral.

Velik zaveznik ameriške študentske košarke, sam sebe opisuje tudi kot guruja NBA košarke, predvsem, ko beseda nanese o naborih - pišemo o Rashadu Phillipsu, enemu od tistih Američanov, ki niso verjeli v Luko Dončića. Še več, Phillips je ves čas nabora in celo med sezono trdil, da bo Luka Dončić v NBA doživel polom.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

V enem od zapisov na socialnih omrežjih pred naborom lige NBA je zapisal. "Luka Dončić bo na naboru izbran med 16 in 25 mestom. Če ga boste izbrali med prvimi petimi, si vas bodo zapomnili za vedno. Spravite si ta tvit."

In mnogi so ga spravili. Zbadajo ga že vso sezono, Phillips pa se je dolgo branil, da ima prav. A zdaj je tudi on, tako kot drugi, ki niso verjeli v sposobnosti slovenskega zvezdnika v dresu Dallasa, pred njim »pokleknil« in Luko po eni izmed tekem prosil, da se z njim fotografira. Dončić je to seveda storil, Phillips pa naj bi se mu opravičil, ker je pisal, da bo Slovenec pogorel.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.