Dončić takole objel rivala, kateremu dolguje 1000 dolarjev

Foto: Print Screen dončić ayton
Interni obračun novincev je pripadel Deandreju Aytonu.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se je imel na prvi tekmi nove sezone košarkarske lige NBA priložnost pomeriti s prvim novincem letošnjega nabora Deandrejem Aytonom, s katerim sta v kratkem času spletla pristne prijateljske vezi.

Košarkarja, ki se bosta po mnenju strokovnjakov potegovala za laskavi naziv novinca leta, sta se tako pred tekmo kot po njej prijateljsko pozdravila in objela.

Debitant Dončić ni pokazal vsega, kar zna

"Tudi on je še otrok," je še pred prvim sodniškim piskom o Dončiću dejal Ayton. "Oba sva zelo tekmovalna. V tem pogledu sva se zbližala, a na parketu ne bo prostora za prijateljstvo. Luka je zelo skromen. V Evropi je košarkarska ikona. Učiti se od ljudi, ki kljub takšnemu pompu ostanejo tako skromni, je res nekaj izjemnega," je dodal 20-letni Bahamec.

Razkril je še, da mu Dončić dolguje denar. "Dolžan mi je 1000 dolarjev. Od namiznega tenisa," je pojasnil.

Ayton je na tekmi dosegel 18 točk (8-11), 10 skokov, šest podaj in ukradeno žogo, Dončić pa 10 točk (5-16), osem skokov in štiri podaje.

Navdušil Dragić nabrušen kot britev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:16 18. Oktober 2018.

    A znate pisati še o čem drugem? Zdaj so že po trije članki na dan o tem Dončiću..... Res pretiravate. …

  • 12:16 18. Oktober 2018.

    A znate pisati še o čem drugem? Zdaj so že po trije članki na dan o tem Dončiću..... Res pretiravate. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.