Dončić "prilimal banano" Hardnu: "Vedel sem, kaj bo naredil."

Foto: Print Screen dončić harden
Mladi zvezdnik Dallasa je prebral namero najboljšega strelca lige NBA.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je bil ob porazu proti Houston Rockets (93:94) samo eno podajo oddaljen od novega trojnega dvojčka. Z 19 točkami je bil ponovno najboljši strelec Dallas, zabeležil pa je še 15 skokok, devet asistenc, dve ukradeni žogi in dve blokadi.

Nesoglasje Dončić kritičen do trenerja, ta mu vrača: "Še enkrat bi storil isto!"

Eno od blokad je podelil tudi Jamesu Hardnu, ki je z 20 koši precej zaostal za svojim povprečjem v letošnji sezoni, ki znaša kar 36,3 točke. Prvi zvezdnik Houstona je v enem izmed napadov Dončića poskušal presenetiti s t.i. "step backom", a je Luka prebral njegovo namero in mu "prilepil banano".

"Vedel sem, kaj bo naredil. Imel sem srečo," je po tekmi povedal Dončić.

"Da, res je dober. Odličen ni samo zato, ker daje veliko košev, je tudi odličen podajalec. Spretno uporablja svoje telo. Zna tudi skakati. Počne veliko stvari, ki so pomembne za zmago. To je sicer šele njegovo prvo leto v ligi NBA, tako da ima pred seboj še dolgo pot, a začetek je izjemen."

Harden o Dončiću

Prejemnik Dončićeve pošastne blokade je bil tudi Clint Capela.

Preplah v Dallasu Dončić: Pri skoku sem začutil pok

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.