Dončić pripomogel k zmagi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mladi slovenski košarkar Luka Dončić je prispeval svoj delež k tretji zmagi madridskega Reala v Evroligi.
Oglej si celoten članek

V 8. krogu so Madridčani z 80:73 premagali vodilno ekipo skupine A Fenerbahče. Dončić je v 17 minutah prispeval šest točk ter po tri skoke in podaje. Real se je vsaj začasno prebil na tretje mesto v skupini.

V skupini B je Jaka Blažič v dresu Laborala Kutxe slavil visoko zmago nad Limogesom. Končni izid je bil kar 92:56. Blažič je v 16 minutah prispeval štiri točke, šest skokov in dve podaji. Španci so s petimi zmagami na drugem mestu v skupini.

V skupini D pa je Brose Baskets doma izgubil proti vodilnemu moskovskemu CSKA z 88:100. Slovenec Aleksej Nikolić ni dobil priložnosti za igro v domači vrsti. CSKA je prevzel vodstvo v skupini, Brose Baskets pa je s petimi zmagami peti.

Evroliga, 8. krog:

Skupina A

Real Madrid : Fenerbahče 80:73
Luka Dončić 17 minut, 6 točk, 3 skoki, 3 podaje za Real

Skupina B

Cedevita : Anadolu Efes 75:81

Laboral Kutxa : Limoges 92:56
Jaka Blažič 16 minut, 4 točke, 6 skokov, 2 podaji za Laboral Kutxo

Skupina D

Dinamo Sassari : Maccabi Tel Aviv 74:76
Brose Baskets : CSKA Moskva 88:100

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.